Cum să îți crești vânzările online cu ajutorul ambalajelor din carton ondulat

Ai trimis vreodată un colet care, după ce a fost livrat, s-a dovedit a fi deteriorat, rupt sau, mai rău, complet nefolositor? În acel moment, este posibil să fi început să devii curios cu privire la modul în care a fost ambalat și expediat coletul.


                                              foto: pixabay.com/ro

Cartonul ondulat este sigur

Este vorba doar de un singur transport, o să spuneți, dar ce se întâmplă dacă ai trimis un număr mai mare de articole care au fost deteriorate în timpul transportului? Acest lucru ar duce la o pierdere financiară mare.

Nu dispera, pentru că avem o soluție, iar aceasta este - carton ondulat! Cartonul ondulat este un material de ambalare extrem de rezistent, care îți va "salva" bunurile și nu-ți va dezamăgi clienții finali.

Acest avantaj al cartonului ondulat se aplică la o multitudine de industrii, deoarece este conceput nu numai pentru a proteja produsele din interior, ci și pentru a fi extrem de rezistent la condițiile exterioare nefavorabile.

 Depozitarea alimentelor

În ultimii ani, cartonul ondulat a devenit un material de ambalare din ce în ce mai popular și preferat. Recent, producătorii au "realizat" capacitatea cartonului ondulat de a păstra prospețimea, aroma, aspectul și gustul fructelor și legumelor mai mult timp decât ambalajele din plastic. În plus, pe lângă faptul că păstrează produsele în timpul transportului, cartonul ondulat crește și durata de depozitare a acestora odată ce se află pe raftul din magazin.

Unul dintre motivele conservării produselor este faptul un carton ondulat împiedică umiditatea să ajungă la ele, ceea ce le face să reziste mai mult timp fără să se strice. Această proprietate a cartonului ondulat este un avantaj pentru toată lumea, de la producător la vânzător. Un termen de valabilitate mai lung duce la mai puține pierderi de alimente, ceea ce duce la creșterea vânzărilor globale. Studiile au arătat, de asemenea, că cartonul ondulat are un impact pozitiv asupra comportamentului de cumpărături al consumatorilor.

Păstrarea integrității produsului

Companiile și clienții lor doresc să aibă încredere că produsele sunt livrate corect și cu cea mai mare grijă. Avantajul ambalajelor din carton ondulat este capacitatea de a adăuga dubluri (folie cu bule, hârtie de împachetat etc.) la ambalaje, precum și flexibilitatea în ceea ce privește designul. Acest lucru le oferă companiilor mai multe opțiuni, fără a le forța să se mulțumească cu un singur design de bază care nu poate fi personalizat și transportat și, prin urmare, să protejeze produsele cât mai bine posibil.

Mărește satisfacția clienților prin design

Flexibilitatea designului oferită de cartonul ondulat permite companiilor să își personalizeze ambalajele pentru a încânta clienții finali, indiferent dacă este vorba de produse alimentare, îmbrăcăminte sau electronice. Nu este un secret că ambalajul poate crește vânzările și ce este mai bine decât să ai un aspect atractiv pentru produsele tale și să știi că sunt bine protejate în același timp?


Cartonul ondulat transmite concepția ta privind protecția mediului

Prin utilizarea ambalajelor din carton ondulat pentru ambalarea produselor lor, companiile își pot face cunoscute mai ușor preocuparea și angajamentul față de mediu. Acest lucru creează o impresie în mintea potențialilor clienți și influențează în mod semnificativ comportamentul acestora.


Cartonul ondulat este ușor de reciclat și poate fi refolosit

Nu în ultimul rând, deoarece cartonul ondulat este fabricat din resurse regenerabile și complet reciclabile, acesta este cea mai durabilă alternativă de ambalaj de pe piață. Utilizarea ambalajelor din carton ondulat permite consumatorilor să le recicleze cu ușurință sau pur și simplu să le plieze și să le depoziteze pentru a le reutiliza.

Aici puteti gasi consumabile pentru umplerea spațiului liber, burdusire, umplerea golurilor si fixare. In timpul transportului, golurile din pachete trebuie umplute pentru a preveni distrugerea produselor din colete. Fixare si umplere: lana de lemn, hartie de umplere, fulgi din polistiren expandat, colatare din carton.

Comentarii